Dunavast start bouw Amadeushuis Alphen aan den Rijn

Amadeushuis Alphen aan den Rijn

In aanwezigheid van wethouder Gerard van As, is het formele startsein gegeven voor de start bouw van het woon-zorgcomplex Amadeushuis in Alphen aan den Rijn. Het complex omvat 27 woon-zorgeenheden voor bewoners met een (zware) zorgindicatie.

Het nieuwe zorgcomplex telt meerdere bouwlagen en heeft een netto vloeroppervlak van ruim 1.700 m². Op de begane grond worden binnenhofjes en tuinen aangelegd. Goudriaan Jongerius is inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden van het Amadeushuis, met een verwachte oplevering binnen het vierde kwartaal van 2022. Bloemen Architecten is als architect aan het project verbonden.  

Fundis zal deze locatie langjarig huren ten behoeve van de zorgformule Amadeushuis. Elke onderneming van Fundis is actief op een specifiek terrein binnen de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Door de samenwerkingen binnen het Fundis netwerk, door uitbreiding en door intensieve samenwerking met externe partners, speelt Fundis flexibel in op de Nederlandse zorgvraag.

Organisaties, Woonzorgconcepten