terug naar het overzicht

De bedrijven Hulp Thuis, Zorg Thuis, Verpleeg Thuis, Veilig Thuis en Ledenservice vormen samen Vierstroom.     

 

 

Kerngegevens

  • Hulp bij huishouden
  • Verpleging en verzorging
  • Verpleeghuiszorg aan huis
  • Personenalarm
  • Diensten aan huis

Vierstroom Hulp Thuis biedt professionele huishoudelijke hulp. Medewerkers nemen huishoudelijke taken van thuiswonende cliënten over en helpen het huishouden draaiende te houden.

Vierstroom Veilig Thuis biedt personenalarm aan thuiswonende cliënten. Cliënten kunnen met één druk op de knop 24 uur per dag hulp inroepen. Afhankelijk van het gekozen abonnement wordt na een alarmmelding een contactpersoon van de cliënt of een verpleegkundige van Veilig Thuis ingeschakeld.

Vierstroom Zorg Thuis biedt wijkverpleging en casemanagement. Zorg Thuis heeft 45 kleinschalige zelfsturende wijkteams. Ieder team bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen die zelfstandig en met veel eigen verantwoordelijkheid cliënten helpen om (langer) zelfstandig te blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Casemanagement ondersteunt mensen met een CVA en mensen met dementie in de thuissituatie.

Vierstroom Verpleeg Thuis biedt verpleeghuiszorg aan thuiswonende cliënten met een verpleeghuisindicatie. Naast de reguliere zorgtaken hebben de ervaren verzorgenden en verpleegkundigen oog en tijd voor het welzijn van cliënten. En is het mogelijk om samen met de cliënt de maaltijden te nuttigen.

Vierstroom Ledenservice is het collectief dat leden helpt om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven wonen en onafhankelijk te leven. De Ledenservice diensten dragen hieraan bij. Iedereen kan lid worden van de Ledenservice en profiteren van de vele voordelen. Leden ontvangen 3 keer per jaar het ledenmagazine.

Deel deze pagina op: