Goudenhart

  • Multidisciplinaire behandeling
  • Revalidatie en (voedings) advies
  • Gespecialiseerde medewerkers met vakkennis en ruime ervaring
  • Kernwaarden: persoonlijk, innovatief en professioneel

De behandelaren van Goudenhart zijn specialisten op het gebied van de behandeling en begeleiding van kwetsbare ouderen, revalidanten en cliënten met een chronische ziekte. Goudenhart biedt multidisciplinaire behandeling, revalidatie en advies aan deze doelgroepen.

Vakkennis

Zowel klinische als poliklinische behandeling is bij Goudenhart mogelijk. Cliënten kunnen thuis behandeld worden of in één van de woonzorglocaties van WelThuis in Zoetermeer of in de regio Midden-Holland. Behandeling vindt altijd plaats op basis van een persoonlijk behandelplan.

Behandelmogelijkheden

Goudenhart heeft ruim honderd behandelaren. Ieder met zijn eigen specifieke vakkennis en ruime ervaring. Door intensieve samenwerking tussen alle behandelaren is Goudenhart in staat om cliënten optimaal te behandelen. Goudenhart heeft specialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, verpleegkundig specialisten, basisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen en een maatschappelijk werker in dienst.

Regionaal Expertisecentrum voor Ouderen

In het voorjaar van 2019 is in Zoetermeer het Regionaal Expertisecentrum voor Ouderen (REO) van start gegaan. Verwijzers kunnen patiënten met een subacute zorgvraag aanmelden bij het REO en/of voor consultatie contact met het REO opnemen. Aangemelde patiënten worden op de locatie waar het REO gevestigd is ontvangen. Daar vindt triage, screening en observatie plaats en wordt advies gegeven.

Samenwerkingspartners

Goudenhart is een zelfstandige behandeldienst en verleent haar diensten aan Welthuis, In-Beweging, Transmitt Revalidatie en Zorgpension Fundis. Daarnaast behandelt Goudenhart cliënten binnen de eigen polikliniek.

” Een optimale behandeling staat centraal waarbij onze kernwaarden persoonlijk, innovatief en professioneel het fundament zijn 

Gert-Jan Speksnijder, directeur Goudenhart

Contact met Goudenhart

079 712 21 90
info@goudenhart.nu
www.goudenhart.nu