Grey Valley

  • Kantoorruimte huren
  • Vergaderen
  • Coaching
  • Sparren
  • Deelnemen aan de Grey Valley Community
  • Producten testen in een living lab omgeving

Grey Valley is een innovatieve ontmoetings- en werkplek voor jonge start-ups die zich met hun producten- en dienstenaanbod richten op 50-plussers. In Grey Valley vinden deze ondernemers naast een inspirerende werkplek, sparring partners, coaching mogelijkheden en meer om hun business een boost te geven.

Initiatiefnemers

Fundis is mede initiatiefnemer en medeaandeelhouder van Grey Valley samen met Monuta Ontzorgt en Bureauvijftig. De 3 partijen hebben gezamenlijk geïnvesteerd en zo’n 1000 m2 omgetoverd tot een inspirerende ontmoetings- en werkplek voor jonge start-ups die zich met hun producten- en dienstenaanbod richten op de 50+ doelgroep. Start-ups kunnen gebruik maken van de kennis en ervaring van de initiatiefnemers. Zo kunnen de resultaten en inzichten van onderzoeken die Bureauvijftig verricht onder haar Nationale 50Plus Panel start-ups helpen hun doelgroep te bereiken. Direct een product testen in een ‘living lab’ is mogelijk binnen een van de bedrijven van Fundis die zich richten op kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Een andere mogelijkheid is snel en doelgericht een oplossing bij de doelgroep lanceren via het netwerk van Monuta Ontzorgt.

Helft van de bevolking is 50+

De Nederlandse samenleving vergrijst. In 2019 is de helft van alle volwassenen al 50 jaar of ouder. Het is een kleurrijke doelgroep vol babyboomers die weten wat ze willen en die daadkrachtig en koopkrachtig zijn. Een groep dus om rekening mee te houden. Voor ondernemers biedt dit volop kansen. Zowel om commercieel nieuwe initiatieven te ontwikkelen op het gebied van reizen, vrijetijd of mode als om producten en diensten te ontwikkelen die inspelen op maatschappelijke uitdagingen. Trending op dat gebied zijn onderwerpen zoals eenzaamheid, passende woonruimte en e-health.

Ecosysteem

Grey Valley fungeert als een ecosysteem van verschillende bedrijven en ondernemers die een ding gemeen hebben: focus op de 50+ doelgroep. Alle deelnemers brengen kennis, ervaring, expertise en hun netwerk mee; de som daarvan is een krachtige uitvalsbasis voor een (beginnende) onderneming.

Inspirerende werkomgeving

Grey Valley brengt jonge ondernemers samen op een deel van de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Op deze campus zijn tal van bedrijven gevestigd op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en de faciliteiten die de Dutch Tech Campus al biedt zijn doorslaggevend geweest om Grey Valley binnen deze campus te positioneren.

Contact met GreyValley

Een netwerk van ondernemingen
in de zorg
Volg ons
Vind ons hier

Fundis
Antwerpseweg 7
2803PB Gouda

info@fundis.nl