Transmitt revalidatie

  • Geriatrische revalidatie
  • Neurorevalidatie
  • In klinische, poliklinische en ambulante vorm

Transmitt revalidatie biedt revalidatiezorg aan mensen die door hun leeftijd of aandoening(en) langer de tijd nodig hebben om te herstellen na een beroerte, ongeval of chirurgische ingreep. De organisatie richt zich op ouderen vanaf 65 jaar die thuis wonen of in een woonzorglocatie verblijven én na een ziekenhuisopname moeten revalideren.

Onderscheidend

Transmitt biedt hoogwaardige neurologische revalidatiediensten. Alle verpleegkundigen zijn geschoold op niveau 4 en/of hebben de Rotterdam Stroke Service (RSS) revalidatie scholing gevolgd. Hiermee onderscheidt Transmitt zich in de markt van neurorevalidatie. De organisatie biedt geriatrische revalidatie (GRZ) aan in een klinische, poliklinische en ambulante vorm.

Werkwijze

Medewerkers coachen, stimuleren en activeren revalidanten met als doel terugkeer naar huis. Bij het hele revalidatieproces wordt ook de familie en het sociale vangnet van de revalidant intensief betrokken.

Samenwerking

Revalidanten komen terecht bij Transmitt revalidatie via ziekenhuizen en verwijzers. Transmitt heeft een deelketen binnen de Rotterdam Stroke Service (RSS) met het Franciscus Gasthuis & Vlietland en het IJsselland ziekenhuis. Gedurende het revalidatieproces wordt nauw samengewerkt met de behandelaren van Goudenhart.

Ervaring

Transmitt revalidatie is ontstaan uit een samenwerking van Fundis en Aafje.  Hoewel het een nieuwe organisatie is, kan zij bogen op meer dan 10 jaar ervaring in neurologische revalidatiezorg. Deze kennis en ervaring in combinatie met het sterke netwerk en de ervaring van Aafje met gastvrije revalidatie vullen elkaar aan en versterken elkaar. Transmitt revalidatie is ISO gecertificeerd.

Huisvesting

Transmitt is in de State Hillegersberg in Rotterdam gevestigd. Het gedateerde pand wordt vanaf medio 2019 volledig toekomstbestendig gemaakt. Na renovatie en nieuwbouw heeft Transmitt revalidatie 60 prachtige 1 persoonstudio’s met eigen sanitair verdeeld over 3 etages. Ook wordt een aantal ontmoetingsruimten, huiskamers en nieuwe oefen- en behandelruimten gerealiseerd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd waardoor de zorg door kan gaan.

Transmitt revalidatie, veilige tussenhaven voor de revalidant weer naar huis kan

Hanneke van Hooijdonk, directeur Transmitt revalidatie

Contact met Transmitt revalidatie

Een netwerk van ondernemingen
in de zorg
Volg ons
Vind ons hier

Fundis
Antwerpseweg 7
2803PB Gouda

info@fundis.nl