VierSchoon

  • Opgeleide en betrokken medewerkers
  • Werkt conform microvezeltechniek
  • Maakt schoon in 16 intramurale locaties
  • Maakt schoon in 11 extramurale locaties
  • Schoonmaak op maat

VierSchoon is specialist op het gebied van schoonmaak in de zorgsector. De organisatie verzorgt de schoonmaak binnen verschillende soorten zorglocaties. Zo is VierSchoon actief bij tal van intramurale locaties zoals woonzorglocaties en verpleeghuizen. Maar ook consultatiebureaus en kantoren van instellingen werkzaam in de zorgsector behoren tot de opdrachtgevers.

Micovezeltechniek

Schoonmaken met water en sop behoort tot het verleden. VierSchoon werkt volgens de microvezelmethode. Microvezeldoeken reinigen hygiënisch. Na gebruik worden de doeken gelijk gewassen om kruisbesmetting te voorkomen. De borging van deze kwaliteit ligt bij opgeleide, betrokken medewerkers.

Samenwerking

VierSchoon hecht belang aan een prettige samenwerking. We komen graag tot een eerlijk aanbod dat past bij de wensen en behoeften van de klant. De diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat VierSchoon per situatie weet wat nodig is. Het omgaan met bewoners in bijvoorbeeld een verpleeghuis vraagt extra vaardigheden van medewerkers dan wanneer zij na sluitingstijd schoonmaken in een leeg kantoorpand.

Kwaliteit

Via het Dagelijks Controlesysteem (DKS) wordt de kwaliteit van het schoonmaakproces van VierSchoon bewaakt. DKS is een steekproefcontrole die snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd door de object- of projectleiding. Doel van DKS is het verschaffen van inzicht in de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. VierSchoon beschikt over het VSR keurmerk. Dit keurmerk is een aantal jaar geleden door de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) geïntroduceerd. Bedrijven die het keurmerk hanteren, voldoen aan alle normen zoals gesteld door VSR.

Sterk in schoonmaakwerk

Anne ter Steege, directeur VierSchoon

Contact met VierSchoon

Een netwerk van ondernemingen
in de zorg
Volg ons
Vind ons hier

Fundis
Antwerpseweg 7
2803PB Gouda

info@fundis.nl