Vacature Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad Fundis

Fundis zoekt een ambtelijk secretaris

Als ambtelijk secretaris ondersteun jij de nieuwe ondernemingsraad die per 1 september 2018 is gestart. Samen met de OR ben je op de hoogte van alles wat er speelt binnen de organisatie. Het is belangrijk dat jij een open oog hebt voor de belangen van zowel het personeel als van de organisatie. Snap jij dit spanningsveld en vind jij het een mooie taak om steun en toeverlaat van de ondernemingsraad te zijn? Lees dan snel verder. 

Vernieuwing en kwaliteitsverbetering

Fundis is een netwerkorganisatie uit Gouda. Wij participeren in bedrijven die zorg en diensten leveren aan chronisch zieken en kwetsbare ouderen. Fundis zorgt voor vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het zorg- en dienstenaanbod en van de bedrijfsvoering. 

Kennis en doortastendheid

Wij zijn op zoek naar een collega die HBO is geschoold en minimaal 3-5 jaar ervaring heeft in een ondernemingsraad en ervaring in de zorg. De nieuwe ondernemingsraad ondersteun je door gevraagd en ongevraagd advies te geven en op zaken te wijzen die (niet) volgens protocol verlopen. Als ambtelijk secretaris krijg je te maken met organisatie, beleid en secretariële taken. Met je kennis van de wet op de ondernemingsraden en de CAO, adviseer en ondersteun je de OR en zijn commissies. We verwachten daarom dat je zelfstandig functioneert en stevig in je schoenen staat. Bovendien ben je een onafhankelijk, enthousiast en communicatief persoon met veel initiatief. Juridische kennis is belangrijk, maar is geen voorwaarde.

Goede arbeidsvoorwaarden

Je start met een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week, maar je hebt uitzicht op een vast contract. De werktijden zijn flexibel. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, max € 3.582,26 op basis van 36 uur per week met een eindejaarsuitkering van 7,4%. Ook kun je bij Fundis deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en gebruik maken van aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Interesse?

Solliciteren kan door uiterlijk 6 november 2018 een motivatiebrief met CV te sturen naar j.vanderzwan@fundis.nl (voorzitter Ondernemingsraad). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar 06-15028716.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.